skip to Main Content

Concertreizen: Moskou en de Gouden Ring 2016,   Moskou 2018

Het concert in de gehoorzaal van het Tsarityno Museum samen met het MIFI koor ( mannenkoor van de Universiteit van Fysica en Techniek; april 2018)en het indrukwekkende concert van de Mattheus Passion van Hilarion (Alfayev) in de Crocus City Hall.

Een beeld van de indrukwekkende uitvoering van de Mattheus Passion van Hilarion (Alfeyev) ; Crocus Cityhall, Moskou 2018;  samen met  strijkorkest en  200 zangers o.l.v. Valerij Poljanskij  en m.m.v. de componist als Evangelist

Danilovklooster: Palmpasen april 2018

Moskou 2018 Universiteit
Unversiteit vaan Moskou 2018


Concert Schnittke Instituut 2018

het reisgezelschap voor de Basiliuskathedraal

We wandelden naast alle optredens ook op het Rodeplein langs de Basiliuskathedraal en even een kijkje in het winkelcentrum GOEM  en door het stadspark dat aan de Moskwa is aangelegd.  Niet te vergeten de excursies naar het Danilov klooster  en het Kolomskoje paleis. Een kort reisverslag kunt u hier lezen.

Over het Rode Plein, kijken in het warenhuis Goem en naar het nieuwe Zaryda park nog volop sneeuw langs de Moskwa .

Enkele impressies uit de vele concerten in Amersfoort, Alkmaar, Amsterdam,  den Haag, Egmond, Haarlem, Oegstgeest, Moskou, Westzaan, Wenen, Zaandam, Zoeterwoude  en in  steden in de Gouden Ring van Moskou: Ivánovo, Kostroma,  Palech, Plosj, Shuja, Soezdal.

Back To Top