skip to Main Content

Na een succesvolle concertreis in het voorjaar van 2018 gaat kamerkoor Soglasije in dit najaar  naar Sint-Petersburg van 24 september tot 1 oktober 2019

In  de Feordorovsky kathedraal geeft Soglasije een eigen concert en er zijn andere concerten met de studenten van de Saint-Petersburg State Institute of Culture en het kinderkoor Perezvony van de Glinka Muziekschool. Verder zijn er plannen om een gezamenlijke repetitie bij te organiseren met het Mikhailovsky Opera en theaterkoor o.l.v. Vladimir Stolpovskikh en een masterclass onder leiding van deze gerenommeerde Russische koordirigent.

 

 

Het toeristisch programma voorziet o.a. in een bezoek aan Peterhof, Kronstadt, Peter en Paul vesting, Bloedkathedraal, Pushkin, Tsjarskoje Selo, het herdenkingsmonument van het beleg van Leningrad, Hermitagemuseum en het Russische Staatsmuseum.

 

De  voorlopig begrote prijs voor deze 8-daagse reis bedraagt € 765,- bij verblijf in een tweepersoonskamer en € 875,- bij een verblijf in een  eenpersoonskamer. Het koor reist in principe als groep met rechtstreekse vluchten en verblijft ook gezamenlijk in een goed gesitueerd toeristenhotel. Visums worden centraal aangevraagd.

Er is plaats voor een tiental gastzangers. Toelating vindt plaats via een stemtest. Het flexibele repetitietraject start 1 april a.s., afhankelijk van het vermogen om het repertoire in te studeren.

Kamerkoor Soglasije repeteert wekelijks op de maandagavond van 19.15 uur – 22.15 uur in

Zaandam.  Nadere informatie: Sergé Latychev, dirigent

E-mail: latychev@planet.nl

Tel.: 06 53 25 92 65

Documentatie voor concerten

Hier kunt u onze affiches en info van onze concerten downloaden
Affiche Concertreis naar St Petersburg 2019pdf
Back To Top