Ga naar hoofdinhoud

Deelnemen aan Soglasije

Zingen bij koor Soglasije is meer dan alleen zingen op de repetities en concerten. Ons koor wordt gevormd door een hechte groep talentvolle koorzangers die allemaal een passie hebben voor Oost-Europese koormuziek en ambitieus en gedreven zijn in het instuderen en uitvoeren van deze koormuziek. Zingen in ons koor vergt de nodige studie en inzet, daar tegenover staat het uitvoeren van de prachtige Oost-Europese koormuziek op een manier die uniek is in onze regio en met een groep fijne, enthousiaste musici. Ook reizen wij regelmatig voor concoursen, concerten en optredens naar het buitenland. Voor 2023 staan er concreet twee projecten gepland: in het voorjaar in Amsterdam en in Den Haag in samenwerking met het Studentenkoor Amsterdam en het VU-orkest (repertoire: o.a. de Johannes van Damascus cantate van componist Taneyev), en in september 2023 participeren wij in internationaal concours Voices for Peace in Umbrië, Italië.

De zangers die wij zoeken als welkome aanvulling van ons koor zijn bij voorkeur enthousiast, hebben koorervaring, een goede stemtechniek en het vermogen om thuis via partituren, Finale Notepad en mp-3 bestanden de muziek zelfstandig in te studeren. Een stemtest bij aanvang van het lidmaatschap behoort tot de selectieprocedure. Tevens vind je het leuk om met een gemotiveerde groep mensen samen te werken en een maal per jaar samen te reizen.

Interesse? Je bent van harte welkom op onze repetitieavond elke maandag van 19:15-22:15 uur in de Zuidervermaning in Westzaan.

Meer informatie? Mail naar onze dirigent: latychev@soglasije.nl

Repetitielocatie

 

We zijn gelukkig met onze sfeervolle repetitie locatie in Westzaan, Zuideinde 233,  waar we op maandagavond repeteren van 19.15 uur tot 22.15.

Contact

Als u zich wilt aanmelden bij Soglasije of u wilt meer weten over concertmogelijkheden van het koor kunt u via deze link op de contactpagina komen.

Back To Top