skip to Main Content

Naar aanleiding van het bezoek en concert van kamerkoor Soglasije in het Interdom in september 2016 is dirigent Yevgeni Bobrov een kinderkoor gestart. Inmiddels is het koor behoorlijk gegroeid en zijn er twee koren ontstaan. Er is een “Klein koor” waar kinderen kennis maken met koormuziek en beginselen van koorzang. Vervolgens stromen talentvolle kinderen door naar “Groot koor”. Beide koren dragen naam Soglasije om daarmee onze band en betrokkenheid te tonen.
Koren repeteren onder supervisie van initiator Yevgeni Bobrov en inmiddels is er ook een tweede dirigente Ekaterina Travkina actief.
Wij ondersteunen actief de ontwikkeling van beide Soglasije kinderkoren van Interdom in Ivanovo. Niet alleen door regelmatig contact te onderhouden, maar ook materieel. Ons eerste doel was een digitale piano cadeau te doen. De sponsoractie is succesvol verlopen en kinderen kunnen nu in verschillende ruimten van het tehuis repeteren en op verschillende locaties met pianobegeleiding optreden.
En dat doe zijn zeer succesvol. Recentelijk hebben beide koren deel genomen aan regionale Koren Concours en zowel ‘Klein Kinderkoor Soglasije” als “Groot kinderkoor Soglasije” hebben de eerste prijs gewonnen in hun categorie.
Wij zijn heel trots op onze jonge Russische zangcollega’s en daarom plaatsen wij twee filmfragmenten op onze website.
Klein Kinderkoor Soglasije zingt “Mama” – Moederdagliedje

Back To Top